dilluns, 2 de setembre del 2019

TORNEM ALS ENTRENAMENTS

Demà comencen els entrenaments oficials de la nova temporada 2019-2020 per a tots els equips a excepció de les Escoles Baby que ho faran el proper dijous 12.
Donem començament a nova i interessant temporada, amb l'Equip Sènior A estrenant categoria, amb un Sènior B de nova creació amb molts jugadors joves que han d'agafar experiència en aquesta categoria. Anem a comptar també amb el primer equip Sènior de la nostra història, un equip que cal treballar perquè perduri i es consolidi en l'extructura del Club. També comptarem amb els equips formatius, cadet masculi, infantil masculi i femeni, mini masculí i mini mixt ia més dels dos nivells d'Escola, baby i mini baby.
Per segon any consecutiu i formant part de la preparació de temporada organitzarem el dissabte 7 de setembre el II torneig de pre-temporada Can Roca 2019. Un Torneig que en aquesta nova edició compte dos grups A i B de quatre equips cada grup que jugaran partits de semifinal i final. Esperem omplir graderia en la instal·lació de Can Roca que tot just s'acaba de rehabilitar.
Desitgem a tots els jugadors/es i entrenadors una bona temporada, on tots i totes gaudim d'aquest bonic esport. Un, dos, tres Joventut !!!