dimecres, 31 de juliol del 2019

FI DE LA TEMPORADA 2018-2019


 Avui finalitza oficialment la temporada, una temporada llarga i intensa. Durant aquesta temporada hem seguit treballant  sent fidels als valors que ens han fet arribar fins aquí dotze anys després. Les persones han seguit sent la prioritat del nostre treball per això les activitats socials, culturals i solidàries han format part activa durant tota la temporada.
A més de la nostra activitat principal, el bàsquet, on seguim donant l'oportunitat als nens i nenes de la nostra ciutat de poder iniciar-se en aquest bonic esport i al treball en la competició on la millora i la superació és el nostre millor resultat, hem realitzat, compartit i gaudit de més de vint activitats solidàries, socials i culturals. Donant importància a aquestes activitats complementàries donem importància i rellevància a altres aspectes de la vida a més de l'esportiu.
En l'esportiu hem pogut gaudir del triomf en majúscules, una magnífica temporada on el nostre equip Sènior ha estat capaç de guanyar tot els títols possibles, campions de lliga, campions territorials i campions de Catalunya tot això amb el handicap afegit de haver-ho fet en una temporada on entrenar i jugar partits no ha estat gens fàcil. Les obres del Poliesportiu de Can Roca ens han fet entrenar en condicions molt complicades, pols i brutícia nostre major factor de risc. El fet de no disposar de terreny de joc ha fet que els partits de competició s'hagin hagut de jugar en horaris i instal·lacions diverses i variades, però tot i així i aplicant un principi bàsic de supervivència "el que no et mata et fa fort", els nostres jugadors amb Miguel Angel Cotelo al capdavant, amb treball, amb esforç, amb dedicació, amb compromís, amb esportivitat i amb molta humilitat han estat capaços de deixar Castelldefels en tot l'alt del bàsquet català.
Esperem que tot aquest esforç valgui la pena i per fi després de 14 anys de precarietat en l'ús d'instal·lacions puguem gaudir d'almenys una temporada tranquil·la i estable on puguem compartir amb nois i noies de Castelldefels la instal·lació de Can Roca, un instal·lació reformada que ens permetrà ara si obrir les portes del nostre Club, portes que han estat tancades durant tot aquest temps, per fi podrem dir que a Castelldefels hi ha un Club de Bàsquet que es diu Club Bàsquet Joventut Castelldefels, un Club inventat a l'any 2005 perquè tot el que volgués pogués gaudir d'ell.
Enrere intentarem deixar anys de neteja de botellons, d'excrements, de retirada de fulles, de condensacions, de goteres, de polen, de fred, d'aire, de relliscades, de manca d'aigua calenta, d'excés d'aigua calenta, de parquets en precari, de obres, de manca d'espai per tenir material, de tenir material de baixa qualitat, d'escombrar sòls, de fregar terres, de més obres, de més goteres, de 5ºA contra 5è B.
Sincerament no ha estat fàcil, potser en el seu moment no vam arribar a pensar que fos tan difícil, però com hem dit abans, totes aquestes dificultats ens han fet forts.
Al 3 de Setembre començaran els entrenaments oficials de la temporada 2019-2020, esperem poder fer-ho a Can Roca, el nostre barri, en una instal·lació on gràcies a l'esforç de l'Ajuntament de Castelldefels i molt especialment al seu Regidor d'Esports Nico Cerpa, podrem començar a treballar en una instal·lació millorada que ens permetrà oferir un bàsquet de qualitat als nostres veïns/es. L'espera creiem que ha valgut la pena, des d'avui la porta del nostre Club per fi estarà oberta. Et convidem a que ens coneguis, per a nosaltres vosaltres sou el més important.
Ens agradaria poder dedicar els triomfs aconseguits aquesta temporada als pares del Bàsquet a Castelldefels, al grup de joves que l'any 1967 van decidir que no tot era futbol i van formar el primer Club de Bàsquet de la nostra ciutat, el JOVENT DE CASTELLDEFELS. Jordi Sans, Jose Maria Rojo i molts altres, avui són els responsables que centenars de nens i nenes avui segueixin practicant Bàsquet a la nostra ciutat. Gràcies companys.